{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

NEN 2580 Analyse en Optimalisatie

Ontwikkelingsfase Amstel III Amsterdam Zuidoost

Werkzaamheden:

Als onderdeel van de grootschalige mixed-use gebiedsontwikkeling in de bruisende stadswijk Amstel III worden bijna energieneutrale woningen gerealiseerd aan de Hettenheuvelweg 560. Gedurende de ontwikkelingsfase van dit project heeft NiCaD een cruciale rol gespeeld in de oppervlaktebepaling volgens de NEN2580-norm voor het volledige woontorencomplex.

In nauwe samenwerking hebben wij geadviseerd en geïnformeerd over de NEN2580-norm, met als doel te komen tot optimale gebruiksoppervlakten voor de diverse appartementen. Aangezien het project zich in de ontwikkelingsfase bevond, zijn er meerdere tussentijdse evaluaties uitgevoerd, waarbij NiCaD bij elke wijziging de impact op de gebruiksoppervlakten heeft beoordeeld.

Bovendien hebben wij gedurende het traject vragen van zowel de gemeente als het kadaster beantwoord met betrekking tot diverse percelen en het bebouwde percentage ervan.

Het opvallende is dat de NEN2580 oppervlaktebepaling steeds vroeger in het ontwikkelingsproces wordt geïntegreerd, wat aangeeft hoe cruciaal dit aspect is geworden, zelfs in de vroegste stadia van vastgoedontwikkeling. NiCaD staat klaar om deze ontwikkelingen te ondersteunen en te begeleiden. Voor meer informatie over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opdrachtgever:

Certitudo Capital