Papierloos vastgoed beheren

Ondanks de digitale revolutie zien we nog maar al te vaak dat gebouwinformatie moet komen vanuit verouderde papieren tekeningen, ordners en (verloren) mailtjes. Hoe vaak grijpt u mis wanneer u tekeningen of revisiestukken zoekt? Bent u er zeker van dat deze informatie actueel is?

Beheer en volledigheid van gebouwinformatie speelt een belangrijke rol bij het stroomlijnen van processen en het nemen van besluiten. Hierbij zijn vaak verschillende disciplines en afdelingen betrokken met ieder zijn eigen belang voorop. Belangrijk is dat de mensen die hierin samenwerken beschikken over actuele en eenduidige informatie.

Actueel en volledig tekenwerk heeft hierin een groot aandeel omdat deze vaak ten grondslag ligt aan tal van vastgoed gerelateerde documenten. Denk hierbij aan meerjaren onderhoudsplanningen, NEN2580 oppervlaktebepalingen, ontruimingsplattegronden en vergunningsaanvragen. Kortom, ze vormen de basis voor de waarde, onderhoud en veiligheid van uw vastgoed. Daarnaast bevatten ze vaak essentiële informatie voor gebruikers, medewerkers, leveranciers en contractpartners die allen gebaat zijn bij een juiste weergave.

“Digitalisering van vastgoeddossiers: efficiëntie en inzicht in uw vastgoedbeheer”

NiCaD inventariseert, archiveert en digitaliseert tekenwerk en zorgt ervoor dat actuele essentiële informatie digitaal en gestructureerd op een centrale plek beschikbaar is. Zo wordt snel inzichtelijk over welke gebouwinformatie u beschikt en kunt u sneller schakelen wanneer deze niet aanwezig blijkt te zijn. U zult merken dat dit in de praktijk aanzienlijke tijdwinst oplevert en het aansturen van betrokken partijen versoepeld.

Een woningcorporatie vereist een andere aanpak dan een kantoorportefeuille. We richten het vastgoeddossier dan ook volledig in naar uw eisen, wensen en protocollen zodat deze naadloos aansluit bij uw organisatie.

Een actueel en gedigitaliseerd dossier geeft rust, scheelt tijd, geld en in sommigen gevallen zelfs archiefruimte! Op deze manier kunt u zich weer kunt concentreren op het managen van uw vastgoed.