De Basis voor Vastgoed: Bouwkundig Tekenen en Oppervlaktebepaling

De kern van talloze vastgoed gerelateerde documenten begint bij bouwkundig tekenwerk en oppervlaktebepalingen. Deze vormen niet alleen de fundamenten voor uw vastgoed, maar bevatten tevens essentiële informatie voor een scala aan belanghebbenden, waaronder gebruikers, medewerkers, leveranciers en contractpartners. Het belang van nauwkeurige en up-to-date gegevens kan niet genoeg worden benadrukt.

Inmeten op locatie

Wanneer u werkt met verouderd of incompleet tekenwerk of twijfelt aan het aantal vierkante meters is het verstandig uw bestaand vastgoed te laten inmeten.

NiCaD heeft jarenlange ervaring in het inspecteren en meten van bestaand (commercieel) vastgoed. Onze inspecteurs zijn bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van afstandsmeters en 3D scanapparatuur voor het inmeten van uw vastgoed. De scope van uw project bepaald met welke apparatuur wij voor u aan de slag gaan!

 

De verkregen meetgegevens en/of pointcloud kunnen wij verwerken tot:

Door uw vastgoed door ons in te laten meten bent u verzekerd van actuele en juiste informatie omtrent uw kantoor, bedrijfsruimte, winkel of woning.

 

3D scantechnologie naar puntenwolk

Ontdek de kracht van nauwkeurige vastgoedmetingen met NiCaD en onze geavanceerde 3D-scan technologie. Met behulp van state-of-the-art technologieën genereren we gedetailleerde 3D-puntenwolken, ook wel bekend als pointclouds, van uw panden. Deze geavanceerde technologie is bij uitstek geschikt voor gebouwen met complexe vormen of in situaties waarin geen tekeningen beschikbaar zijn.

Ons deskundige team maakt gebruik van diverse geavanceerde softwarepakketten om ruwe scans om te zetten naar bruikbare informatie. Of het nu gaat om het in kaart brengen van architectonische details, het analyseren van structurele eigenschappen of het valideren van bestaande tekeningen op nauwkeurigheid, onze puntenwolken bieden een uitstekende oplossing.

Laat NiCaD u assisteren bij het verkrijgen van nauwkeurige metingen en betrouwbare data voor uw vastgoedprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek en ontdek hoe onze 3D-scan technologie uw projecten naar een hoger niveau kan tillen.