Bouwkundig tekenwerk

Een goede bouwkundige onderlegger is voor iedere projectmanager van wezenlijk belang voor het managen van de (commerciële) vastgoedportefeuille. Het vormt de basis van uw vastgoed en ligt ten grondslag aan vele vastgoed gerelateerde producten en diensten zoals:

 

Up-to-date tekenwerk

In de meeste gevallen is er wel bouwkundig tekenwerk aanwezig maar is onduidelijk of deze ook de huidige situatie vertegenwoordigd. Zeker bij commercieel vastgoed zien we regelmatig (constructieve) verbouwingen of huurderswisselingen waardoor het bouwkundig tekenwerk achterstallig raakt.

Wij meten uw vastgoed in en vervaardigen digitale revisietekeningen zodat u verzekerd bent van de actuele situatie. Afhankelijk van uw behoefte produceren wij plattegronden, gevels, doorsnedes, complete 3D en/of BIM-modellen in het door u gewenste bestandsformaat.

Al ons tekenwerk vervaardigen wij volgens de meest gebruikte NL/SfB standaard. Bouw- en installatiebedrijven coderen met deze open standaard hun lagen en objecten in BIM- en CAD-systemen. Zo zijn onze tekeningen door vrijwel alle leveranciers direct te gebruiken.