{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

NEN2580 Projecten

Woon- en winkelboulevards

Werkzaamheden:

Deze omvangrijke opdracht betrof het secuur inmeten en uitwerken van alle woon- en winkelboulevards in Nederland die deel uitmaken van de portefeuille van Retail Estates. Voor elke boulevard is een uitgebreid NEN2580 meetrapport opgesteld, waarin zorgvuldig het verhuurbaar vloeroppervlak en het bruto vloeroppervlak per huurder zijn vastgelegd.

Bij deze opdracht hebben wij bewust gekozen voor een Type A rapport, conform de NEN2580-richtlijnen. Dit houdt in dat alle tekeningen die voor deze opdracht zijn gebruikt, ter plaatse zijn gecontroleerd op ruimtefunctie en hoofdmaatvoering, wat resulteert in uiterst nauwkeurige metingen.

Om de communicatie met huurders te bevorderen, hebben wij aan elk rapport een aanvullende tabel toegevoegd. Deze tabel verschaft huurders gedetailleerde informatie over de onderbouwing van de servicekosten, waardoor transparantie en duidelijkheid worden gegarandeerd.

In totaal besloeg deze opdracht een indrukwekkende 300.000 vierkante meter aan vastgoed, wat de complexiteit en schaal van het project benadrukt.

Voor vragen of informatie over ons vastgoedbeheer, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen in uw vastgoedbehoeften.

Opdrachtgever:

Retail Estates