{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

3D Scan / Bouwkundige tekeningenset

Historische Haagse Passage

Werkzaamheden:

Bij de aanvang van dit project stonden we voor een aanzienlijke uitdaging: het vervaardigen van nieuwe bouwkundige tekeningen voor een historische passage uit 1882, zonder beschikbare bruikbare tekeningen van de bestaande situatie.

Dankzij het gebruik van geavanceerde 3D-laserscantechnologie waren we in staat om een gedetailleerde puntenwolk te creëren van dit prachtige, honderdveertig jaar oude architectonische meesterwerk. Vanuit deze puntenwolk hebben we vervolgens nauwkeurige plattegronden, doorsnedes en gevelaanzichten kunnen genereren.

Onze zelfgeproduceerde tekeningenset diende als basis voor het opstellen van een NEN2580 meetcertificaat voor alle commerciële ruimtes die zich binnen de passage bevinden. Dit meetcertificaat is van cruciaal belang voor het correct bepalen van de oppervlaktes en afmetingen van deze commerciële ruimtes, en het voldoet aan de geldende normen en voorschriften.

Onze benadering heeft ons in staat gesteld om nieuw leven in te blazen in dit waardevolle historische erfgoed, en tegelijkertijd te voorzien in moderne meetcertificaten die de toekomstige ontwikkeling en het beheer van het pand ondersteunen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons werk in bouwkundige tekeningen en certificering, en hoe we u kunnen assisteren in vergelijkbare uitdagingen.

Opdrachtgever:

a.s.r. vastgoed