Onze mensen

Het zijn net mensen!

Wij, de medewerkers van NiCaD, zijn gedreven professionals. Met meer dan 15 jaar werkervaring op het gebied van meten van vastgoed hebben we de expertise in huis om u van een werkend advies te voorzien.

Welke eigenschappen kunt u van ons verwachten:

  • Met de Rotterdamse mentaliteit pakken we elke uitdaging aan welke op ons pad komt. “Niet lullen maar poetsen!”
  • Met minimaal 15 jaar ervaring hebben we een brede kennis in huis van commercieel en gemeentelijk vastgoed. We kennen de markt.
  • Door onze individuele expertises te bundelen maken we elk project tot een succes voor onze opdrachtgevers.

 

Als medewerker van NiCaD hebben wij de ruimte om onze persoonlijke eigenschappen tot het maximale te benutten. In combinatie met onze individuele verantwoordelijkheid zorgen wij voor een professionele, cliëntgerichte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

De verantwoordelijkheid laten wij graag zien in onze kernwaarden.

Flexibiliteit

Wij passen onze producten volledig aan naar uw wensen. Wij kijken verder dan de grenzen en standaarden van de markt. Bekijk onze werkwijze voor details. Wij werken niet met de 9:00-17:00 mentaliteit, ook ’s avonds en in het weekend zijn wij gewoon bereikbaar.

Snelheid

De markt is in de laatste twee jaar sterk verandert in tijdsdruk. Een product “gisteren” nodig hebben is nu eerder standaard dan uitzondering. Wij helpen u hiermee door snel te schakelen in de administratieve handelingen. Voor onze opdrachtgevers doen wij er alles aan om uw deadline te halen met onze hoge kwaliteitseisen.

Communicatie

Iedere opdrachtgever heeft andere ideeën en doelen. Met deze gedachte gaan wij het gesprek met u aan. Wij luisteren naar u en komen met een passend advies of antwoord. Wij zijn klantgericht, niet productgericht.