Logo ontwerp

Vanuit onze bouwkundige achtergrond, kennis met het vervaardigen van 3d impressies en onze affiniteit met de grafische wereld is NiCaD een ontwerpafdeling gestart.

De jarenlange ervaring met diverse 2d en 3d programma’s in combinatie met rendering software stelt ons in staat de meest uiteenlopende communicatie-middelen te ontwikkelen.      

 

Logo ontwerp

NiCaD staat voor “Less is more” als het gaat over het ontwerpen van een logo. In een oogopslag drukt het uit waar de “activiteit” over gaat zonder daarbij aan trends onderhevig te zijn. Een herkenbaar, tijdloos en onderscheidend ontwerp straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Twee aspecten waar geen enkele ondernemer op tegen zal zijn.

“Passend” ontwerp

Naast uw logo kan NiCaD ook de gehele huisstijl of ander promotiemateriaal ontwikkelen. Uiteraard is het van groot belang dat deze past bij het type onderneming. Zo zal een bedrijf wat werkzaam is in de financiële sector niet staan te springen om een speels lettertype en kleurig ontwerp terwijl dit bij een producent van speelgoed juist prima zou passen.

Authenticiteit en herkenbaarheid zijn belangrijke factoren. Om die reden combineert NiCad diverse types software om zo tot een ontwerp te komen dat zich onderscheidt van het grote aanbod aan standaard logo-sjablonen binnen de grafische wereld.

Werkwijze

Door middel van een door ons samengestelde vragenlijst betrekken we de opdrachtgever in het ontwerpproces. Op deze manier waarborgen wij de eisen en wensen van de opdrachtgever en biedt het ons tevens een leidraad om tot een gewenst eindresultaat te komen.

Binnen een week werken wij een aantal concepten uit en overleggen deze met u. Hierna is er ruimte om het gekozen ontwerp aan te passen waarna het logo klaar is voor gebruik.

Aanlevering

Vanzelfsprekend leveren wij onze ontwerpen aan in vectorbestanden. Hiermee bent u in het bezit van een professioneel en schaalbaar logo waar andere bedrijven direct mee aan de slag kunnen. (denk aan autobestickering, gevelreclame, drukwerk, etc.).

Ook houden wij rekening met de verschillende kleurcoderingen. Waar CMYK (kleurcode) nog veel gebruikt wordt met drukinkt is RGB (kleurcode) gebruikelijk voor de opmaak van bijvoorbeeld webpagina’s.

 

De huisstijl van NiCaD is uiteraard door onszelf ontwikkeld. Van visitekaartjes, autobestickering, briefpapier tot aan de webpagina, Alles is herkenbaar en sluit naadloos op elkaar aan. Op deze manier krijgt u een betrouwbaar en herkenbaar beeld van de organisatie waarmee u heeft te maken.

Communicatie autoreclame

LOGO NICAD1Communicatie visitekaartjes

 

 

 

Naast onze eigen huisstijl hebben we diverse logo’s en huisstijlen ontwikkelt voor uiteenlopende ondernemingen.

 

ISILUX is een Rotterdams bedrijf en leverancier van luxe tegels en sanitair en de daarbij behorende dienstverlening. Opdracht voor NiCaD was een simpel, strak en toch verfijnd logo. Oordeelt u zelf of wij dit hebben kunnen bewerkstelligen…LOGO ISI-LUX

LOGO CURBINEen betaalbare, gezellige, no-nonsense kapsalon die wilde professionaliseren d.m.v. het ontwikkelen van een simpel maar duidelijk logo. Na het ontwikkelen van het logo hebben we ook opdracht gekregen tot het professionaliseren van de visitekaartjes, brochures en prijslijsten.